Testa en skönare arbetsbyxa – prova workmove!

Jobbet lanserade i vanlig ordning arbetskläder från Lbrador i höstas och Lbrador som lanserade stretchbyxan nu här för några år sedan är farliga i branschen. Under tiden har man fortsatt att utveckla arbetskläderna så att de ska bli till så stor fördel för hantverkarna oavsett vilken bransch, som möjligt. För arbetskläder för ditt arbete är viktigt. Inte nog om det handlar om skydd men också för att du inte ska känna dig begränsad i ett par byxor bara för att du spenderar dagen krypandes på golvet. Oavsett bransch och som sagt oavsett vad du har för intresse i din arbetskläder, så finns det ändå en stolthet i människan som gör att man känner sig snygg och självsäker när man har arbetskläder som lagom sticker ut och som verkligen är sköna.

Lbrador har en rad olika modeller på allt från jackor, byxor och tröjor och allt detta kan du kategorisera utifrån vad för typ av hantverkare du är eller vad du jobbar med. Oavsett om du spenderar hela dagarna i en verkstad, jobbar med transport i en lastbil eller om du åker runt och målar om folks hem. Man lanserade nyss även egen stretch-reflex vilket verkligen ökar säkerheten också om det är så att man är ute på jobb i mörkret. Säkerheten är återigen i fokus men givetvis gör detta också att plaggen är riktigt snygga – även fast det finns en funktion.

Stretch är gött!

Ja, alla hantverkare oavsett bransch kanske har svårt för att erkänna att stretch är något som dem uppskattar. Då tror man att man pratar om tighta byxor som man hade på 80-talet. Dagens stretch hos Lbrador handlar ju om arbetskläder som är elastiska men ändå har sin design i hur en arbetsbyxa brukar se ut. Man får tänka lite utanför boxen, men verkligen inte för mycket. Lbrador erbjuder dig som arbetare sköna arbetskläder – jag lovar!