Snygga träningslinnen

Vart får man tag i snygga träningslinnen? Jag har letat ett tag nu på flera olika ställen, främst i butik då jag gärna vill prova träningslinnena innan jag köper, men än så länge har jag inte funnit något jag tycker om. Nu blir jag tvungen att google runt på nätet för att hitta ett snyggt träningslinne till skolan startar. Att ha idrott hör verkligen inte till min favoritlektion! Är det något jag ogillar så är det att skutta runt i tights och sport-bh men samtidigt finns det inte så mycket annat att ta på sig. Ett träningslinne måste jag i alla fall skaffa nu omgående.

Träningslinne & yogabrallor

Som sagt så hatar jag verkligen att ta på mig tights på idrotten! Jag har en snygg och smal kropp men gillar inte att det sitter åt över låren och rumpan. Eftersom jag inte tränar i vanliga fall mer än att jag är ute och går ibland med mina föräldrars hundar, så behöver jag inga träningskläder. Enda gången jag köper träningslinne och sportkläder så är det på grund av att jag måste vara med på idrotten i skolan. Jag tycker det är löjligt att det ska vara ett krav när man går på gymnasiet. Men istället för tights så brukar jag använda lite sladdrigare och lössittande yoga-byxor istället för tights.

Lösa träningslinnen

De träningslinnen som jag letar efter får inte sitta åt. Dom ska också vara lagom lösa och sköna precis som mina yoga-brallor. Inga tighta träningslinnen som dom brukar ha på gymmen, då har jag hellre ett löst hängande träningslinne och en snygg sport-bh under. På tal om sport-bh så måste jag ha en ny sport-bh som passar det träningslinnet som jag förhoppningsvis hittar. Det är superviktigt för mig att det matchar på alla plan, som tur är köpte jag ett par svarta yoga-brallor som kommer att passa till allt.