Satsa på egentillverkade klappar i år

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att planera inför alla julklappar som skall tillverkas. Jag har sedan några år tillbaka valt att göra mina egna klappar att ge bort. Dels är det betydligt billigare än att köpa en massa saker, men dels är det även mer uppskattat hos mottagaren vad jag har förstått. Dessutom är det väldigt roligt att få pyssla lite extra vilket jag ju älskar att göra. En win win situation helt enkelt!

Hitta allt du behöver på Pärlgrossisten

I år kommer jag satsa mycket på egen smyckestillverkning. Därför kommer jag i dagarna att lägga en beställning från mitt älskade https://www.parlgrossisten.se/ som verkligen har allt du kan tänkas behöva för att göra sina egna smycken. Dom har mängder av olika sorts material på exempelvis snören, kedjor och lås men det som är det bästa enligt mig är deras stora utbud av pärlor och tillbehör. Det finns alltifrån bokstavspärlor, glaspärlor, metallpärlor till akrylpärlor och ormlänkspärlor.

Smycken med personlig månadssten och överlevnadsarmband

Min personliga favorit hos Pärlgrossisten är halvädelstenspärlor och sötvattenpärlor och det är nog till största delen det jag kommer satsa på inför julen i år. Jag har en idé om att göra personliga armband eller halsband med mottagarens månadssten som det centrala i smycket. Men jag har läst i massa forum att det är väldigt populärt att tillverka egna överlevnadsarmband just nu, gjort av paracord, så det tror jag att jag i alla fall skall testa att göra. Blir resultatet bra så blir det nog några sådana klappar i år med. Nu verkligen längtar jag efter att få sätta mig ner och börja pyssla med mina nya pärlor och tillbehör från Pärlgrossisten! Jag har en känsla av att det kommer bli riktigt fina egentillverkade klappar under granen i år.