Friluftsfabriken

Friluftsfabriken är en webbshop som säljer både kläder och utrustning för friluftsliv. I webbshopen hittar du kläder för herr, dam och barn. De säljer också mängder av utrustning som tält, sovsäckar, liggunderlag, kokkärl, pannlampor och termosar. Oavsett om du är ute i skogen och plockar svamp, vandrar eller fiskar så hittar du utrustningen du behöver.

Friluftsfabriken fokuserar på allt du behöver när du ska vara ute i naturen. De har bra varor till ett bra pris. Bland annat säljer de byxor och jackor från P4H som är ett premiummärke till ett lägre pris.

Mer från Friluftsfabriken

På senare tid har friluftsfabriken utökat sitt sortiment till att sälja en del sportartiklar. De säljer SUP-brädor, gångstavar, snöskor och luftgevär. Kika gärna in i webbshopen för de kommer säkerligen att utöka detta sortimenten.

En bra grej som inte är så vanligt än så länge är taktält. Dessa tält monterar man på bilens tak. Fördelen med dessa tält är att du kommer upp från marken som brukar kyla även under sommaren. Ett taktält har nästan alltid inbyggda madrasser som är så mycket skönare än luftmadrasser och liggunderlag.

Varför jag väljer Friluftsfabriken

Jag är en inbiten vandrare som mest gör dagsvandringar men som emellanåt övernattar i skogen någon natt. Jag har köpt mitt tält från Friluftsfabriken och är mycket nöjd. Tältet var lätt, smidigt och billigt. Om man som jag, är ute några nätter varje år duger detta tält väldigt väl.

Jag har också köpt vandringsbyxor och vandringsjacka i webbshopen. Jag valde detta eftersom det är så smidigt att kunna beställa allt från kläder till utrustning på samma ställe. Leveransen var snabb och när jag handlade för över 1000 kr behövde jag heller inte betala någon frakt. De har också bra storlekstabeller som man kan lita på och då är det inte några konstigheter att beställa kläder eller skor på nätet.